ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Εύα Μέντες και η Τζένιφερ Λόπεζ έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα

Η Εύα Μέντες και η Τζένιφερ Λόπεζ έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα

Η Εύα Μέντες και η Τζένιφερ Λόπεζ μέσα στις επόμενες ημέρες θα φτάσουν στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Εκτός από το ζεύγος Μπέκαμ, το οποίο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Πόρτο Χέλι, δύο ακόμη μεγάλες σταρ πρόκειται να βρεθούν τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ θα επιλέξει την Κρήτη για τις διακοπές της. Η 51χρονη τραγουδίστρια δεν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και στο παρελθόν έχει επιλέξει τις ελληνικές θάλασσες.

Από την άλλη ο προορισμός της Εύα Μέντεζ παραμένει μυστικός. Η 46χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, ψήφισε Ελλάδα για φέτος και θα ταξιδέψει στη χώρα μας έχοντας πάρει τις καλύτερες συστάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, λοιπόν, μέσα στις επόμενες ημέρες οι δύο όμορφες κυρίες θα κάνουν τις βουτιές τους στα κρυστάλλινα ελληνικά νερά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.