Ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι δεν ήταν ο πρώτος της, καθώς είχε παντρευτεί άλλη μία φορά στο παρελθόν.

Η νυν δούκισσα του Σάσεξ είχε ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον ηθοποιό και τηλεοπτικό παραγωγό Τρέβον Ένγκλεσον, τον οποίο γνώρισε το 2004. Παντρεύτηκαν στην Τζαμάικα το Σεπτέμβριο του 2011, αλλά πήραν διαζύγιο τον Αύγουστο του 2013, δηλαδή αρκετό καιρό πριν γνωριστεί με τον πρίγκιπα Χάρι, τον οποίο είδε και ερωτεύτηκε τον Ιούνιο του 2016, σε ένα «τυφλό ραντεβού» που διοργάνωσε ένας κοινός φίλος τους.

Σύμφωνα με το βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε στη Μ. Βρετανία «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family», των Όμιντ Σκόμπι και Καρολίν Ντουράντ, η Μέγκαν Μαρκλ χώρισε με το σύζυγό της γιατί «δεν μπορούσε να αντέξει την καταπίεση που της ασκούσε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρεται, στον Τρέβον Ένγκλεσον δεν άρεσε που η τότε ηθοποιός ήταν διάσημη και ανεξάρτητη. «Ήθελε να είναι πλήρως εξαρτημένη από εκείνον, κάτι που βέβαια δεν κατάφερε να πετύχει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βιβλίο, το οποίο αφορά στη βιογραφία των Σάσεξ, αλλά χωρίς οι ίδιοι να έχουν παραχωρήσει πληροφορίες στους συγγραφείς.