ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρ.Χαραλαμπίδης σε Ν.Κοντογεώργη: «Εσύ συγχύστηκες αλλά στο ‘πα, μη μου πουλάς τσαμπουκά»

Ρ.Χαραλαμπίδης σε Ν.Κοντογεώργη: «Εσύ συγχύστηκες αλλά στο ‘πα, μη μου πουλάς τσαμπουκά»

Συνέντευξη έδωσε στην Νάντια Κοντεγεώργη ο Ρένος Χαραλαμπίδης, με τον ηθοποιό να μας χαρίζει έναν ενδιαφέρον διάλογο.

Καλεσμένος στην εκπομπή φλΕΡΤ βρέθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη.

Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για αρκετά πράγματα και κάποια στιγμή αναφέρθηκαν στην χολιγουντιανή ταινία «Καζαμπλάνκα» με την παρουσιάστρια και ηθοποιό να λέει: «Σου είπα προ ολίγου ότι διαφωνούμε σε κάτι και μου είπες ότι αν διαφωνώ έχω άδικο».

Τότε εκείνος της απάντησε: «Δεν είπα αυτό. Είπα ότι θα σε πείσω. Μπορεί να έχω εγώ άδικο και να με πείσεις εσύ».

Ενδιάμεσα συζήτησαν για τις γυναίκες και στο τι αρέσει στον ηθοποιό και λίγη ώρα ο Ρένος Χαραλαμπίδης επέμεινε στη συζήτησή τους για το έργο «Καζαμπλάνκα» όμως η Νάντια Κοντογεώργη τού ζήτησε να μιλήσει για τις δικές του ταινίες.

Όμως λίγο αργότερα επέστρεψαν στο ίδιο θέμα, με τον Ρένο Χαραλαμπίδη να λέει: «Για την Καζαμπλάνκα εσύ συγχύστηκες αλλά στο ‘πα, μη μου πουλάς τσαμπουκά σε θέματα που είναι η ειδικότητά μου»

Τότε η Νάντια Κοντογεώργη απάντησε: «Δεν πουλάω τσαμπουκά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χαριτωμένα» της απάντησε εκείνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.