ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει: Τι ήθελε να βάλει στον γάμο της;

Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει: Τι ήθελε να βάλει στον γάμο της;

Η Κατερίνα Στικούδη προχώρησε σε μια αποκάλυψη για το γάμο της κατά τη διάρκεια του σημερινού gala του My Style Rocks.

Η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας με αφορμή το θέμα του επεισοδίου που είχε θέμα την ελληνική παράδοση, αναφέρθηκε στον γάμο της. Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησία στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ξεχωριστή εκείνη ημέρα η Κατερίνα Στικούδη είχε επιλέξει ένα υπέροχο, κομψό νυφικό, ούσα ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Οπως αποκάλυψε, όμως, στο My Style Rocks είχε σκεφτεί να φορέσει μια παραδοσιακή φορεσιά. «Να σας πω και εγώ πριν δύο χρόνια σα νυφούλα της Ηπείρου είχα σκεφτεί να βάλω μια παραδοσιακή φορεσιά. Βέβαια, άλλαξα γνώμη γιατί δεν είναι λευκή. Τα χρώματα που επικρατούν είναι το μπλε και το κόκκινο… ας αφήσουμε τώρα τα δικά μου κι ας δούμε την παίκτρια», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.