Ε.Χριστοπούλου: Τι είπε για το GNTM και για την εκπομπή της Η.Παπαγεωργίου

Ε.Χριστοπούλου: Τι είπε για το GNTM και για την εκπομπή της Η.Παπαγεωργίου

H Έλενα Χριστοπούλου μίλησε το πρωί της Τετάρτης σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου και σχολίασε το GNTM 3, αλλά και την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μιλώντας για το GNTM 3, από το οποίο απουσιάζει η Ελενα Χριστοπούλου είπε: «Βλέπω το GNTM σαν τρελή, δεν χάνω δευτερόλεπτο. Είναι υπέροχα τα αγόρια, μου αρέσουν πάρα πολύ. Έχω ξεχωρίσει τον Ηρακλή, τον μελαχρινό με τα πράσινα μάτια. Η Ζεν είναι το GNTM. Κάνει τα πάντα. Είναι art director, είναι backstage. Πάντα αυτό έκανε η Ζεν, απλά τώρα το βλέπετε εσείς. Ο Γιώργος Καράβας είναι υπέροχος. Μου αρέσουν πάρα πού τα ελληνικά του, μου αρέσει πώς στέκεται στα παιδιά. Συμφωνώ πάρα πολύ με αυτά που λέει, οπότε τον απολαμβάνω. Δεν μου λείπει το GNTM, γιατί είναι ο ρόλος μου στη ζωή αυτό. Μου λείπουν τα παιδιά της παραγωγής και η Ζενεβιέβ. Αυτοί μου λείπουν».

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το «Pop Up», η Ελενα Χριστόπουλου σχολίασε: «Την απολαμβάνω. Είναι μια δύσκολη σεζόν για όλο τον κόσμο, όπως βλέπουμε από όλες τις εκπομπές και τα νούμερα. Η Ηλιάνα είναι πρώτη, 1,5 εβδομάδα είναι στον αέρα. Κάθε μέρα μαθαίνει και νομίζω ότι γίνεται και καλύτερη. Η Ηλιάνα τα πάει περίφημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελενα Χριστόπουλου είναι η μάνατζέρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και αυτή είναι η πρώτη σεζόν που απέχουν και οι δύο από το GNTM 3, στο οποίο μέχρι πρότινος συμμετείχαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.