ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρωταγωνιστικός ρόλος για αμφιλεγόμενο μοντέλο του GNTM σε βίντεο κλιπ της Τάμτα (βίντεο)

Πρωταγωνιστικός ρόλος για αμφιλεγόμενο μοντέλο του GNTM σε βίντεο κλιπ της Τάμτα (βίντεο)

Η Τάμτα εδώ και λίγες ώρες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τον Mente Fuerte για τη συνεργασία τους «Δεν Είσαι Εδώ» από τη Minos EMI, a Universal Music Company και την Offbeat Records.

Στο εντυπωσιακό music video του τραγουδιού συμμετέχει μάλιστα και ένα μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από τον 3ο κύκλο του GNTM «Boys & Girls».

Πρόκειται για τον Αdam, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει στους τελικούς 20 του παιχνιδιού, παρότι έκλεψε τις εντυπώσεις με το προσωπικό του στυλ τόσο στην οντισιόν του όσο και στο ID catwalk.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κριτές τον συμβούλεψαν να φύγει κατευθείαν στο εξωτερικό με το σκεπτικό του ότι δεν έχει τίποτα να κερδίσει από το ριάλιτι μόδας, ωστόσο μέχρι να το κάνει αυτό, τον έχουμε ήδη δει να πρωταγωνιστεί μία ακόμη φορά σε άλλο βίντεο κλιπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.