ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Χατζηγεωργίου για ριάλιτι: «Χειρότερο όλων είναι το Big Brother – Το The Bachelor είναι απαίσιο» (βίντεο)

Γ.Χατζηγεωργίου για ριάλιτι: «Χειρότερο όλων είναι το Big Brother – Το The Bachelor είναι απαίσιο» (βίντεο)

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στην εκπομπή «Ευτυχείτε», εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στα ριάλιτι τύπου Bachelor, GNTM και Big Brother.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν βλέπω πολύ τηλεόραση, βλέπω περισσότερο δορυφορική. Ειδικά τα ριάλιτι είναι καταστροφή! Ποτέ δεν το κάνω αυτό και είμαι από τους ανθρώπους που αισθάνονται πως καίγονται τα μάτια μου όταν τα βλέπω αυτά! Οπότε με το που δω πέντε δευτερόλεπτα από το Bachelor ή οτιδήποτε άλλο, απλά το κλείνω! Δεν το διανοούμε πως υπάρχουν άνθρωποι αυτοί τη στιγμή που μπορούν να το βλέπουν στα σοβαρά. Καταλαβαίνω να το βλέπουν στα αστεία, εγώ όμως δεν μπορώ ούτε να γελάσω γιατί αισθάνομαι μια μελαγχολία όταν τα βλέπω».

«Χειρότερο όλων είναι το Big Brother γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Ούτε οπτικά έχει κανένα απολύτως νόημα. Δεύτερο πιστεύω πως είναι το Bachelor γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αλλά τουλάχιστον γελάς γιατί είναι πολύ κακό αυτό που συμβαίνει! Τρομαχτικά κακό αυτό που συμβαίνει, είναι απαίσιο! Τρίτο είναι το GNTM γιατί, εντάξει, αγαπάμε Βίκυ καγιά, λίγο τα αστεία που κάνουν και δείχνουν κάτι για το μόντελινγκ» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τον ίδιο, παραδέχθηκε πως «με είχαν προσεγγίσει για το Survivor, πριν δύο και τρία χρόνια, έχω γελάσει και τις δυο φορές… Δεν τα κάνω αυτά τα καραγκιοζιλίκια, ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν θα το κάνω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.