ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Α.Ψυχράμη εξομολογείται: «Παθαίνω κρίσεις γιατί σε μια ληστεία σε τράπεζα μου είχαν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο»

Η Α.Ψυχράμη εξομολογείται: «Παθαίνω κρίσεις γιατί σε μια ληστεία σε τράπεζα μου είχαν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο»

Μια δυσάρεστη εμπειρία της μοιράστηκε η τραγουδίστρια Αντιγόνη Ψυχράμη σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ειδικότερα, η Αντιγόνη Ψυχράμη σημείωσε για πρώτη φορά πως την είχαν πιάσει όμηρο σε τράπεζα και της έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο.

«Ξεκίνησα εδώ και μία εβδομάδα ωτοβελονισμό για να με βοηθήσει έτσι στην ψυχολογία μου» , ανέφερε χαρακτηριστικά. «Επειδή έχω έντονο άγχος κάποιες φορές παθαίνω κρίσεις πανικού ή ταχυκαρδίες. Οι κρίσεις ξεκίνησαν επειδή με είχαν πιάσει όμηρο σε μια ληστεία σε τράπεζα και μου είχαν βάλει πιστόλι στον κρόταφο».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια πρόσθεσε πως «τότε είχαν ξεκινήσει οι κρίσεις πανικού, οπότε όταν έμεινα με το μωρό νόμιζα ότι θα μπει κάποιος στο σπίτι. Έγινε το 2004 σε μία τράπεζα στο Μοσχάτο. Γινόταν η ληστεία και επειδή ήμουν η τελευταία που μπήκε στην τράπεζα, με έπιασαν και μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο. Με έπιασε κεφαλοκλείδωμα ο ένας, με πέταξαν έξω και έφυγαν… Είχα φοβηθεί πολύ».

«Μετά από μια εβδομάδα ξεκίνησα να παθαίνω τις κρίσεις πανικού» κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.