ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έγκυος η Έμιλι Ραταϊκόφσκι (βίντεο)

Έγκυος η Έμιλι Ραταϊκόφσκι (βίντεο)

Μέσα από ένα μίνι φιλμ η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ανακοινώνει πως είναι έγκυος και παρουσιάζει το αγέννητο μωρό της.

Σε ένα αποκλειστικό βίντεο, υπό τη σκηνοθετική ματιά της Λένα Ντάνχαμ, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εμφανίζεται σε έναν εσωτερικό μονόλογο, έναν διάλογο με το αγέννητο μωρό της, καθώς περπατά στους δρόμους του Μανχάταν, κάνει ντους στο μπάνιο της ή παρακολουθεί εικόνες από το υπερηχογράφημα.

«Σε περιμένουμε, αναρωτιόμαστε τι θα γίνεις» ακούγεται να λέει η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στο αγέννητο μωρό της, χωρίς να γνωρίζουμε σε ποια εβδομάδα της κύησης βρίσκεται. «Το σώμα μου βαδίζει, χωρίς καμιά βοήθεια από μέρους μου» συνεχίζει το μοντέλο. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί και ο αγαπημένος της σκύλος, τον οποίο έχουμε δει να βγάζει βόλτα πολλές φορές στους δρόμους του Μανχάταν.

Βίντεο: Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκαλύπτει κινηματογραφικά την εγκυμοσύνη της

«Μια μέρα σύντομα, τόσο σύντομα η παρουσία σου θα είναι μια πραγματικότητα. Αδημονώ να δω ποιος θα είσαι» λέει η Έμιλι Ραταϊκόσφκι κλείνοντας ένα μίνι φιλμ που γυρίστηκε με αφορμή την εγκυμοσύνη της για λογαριασμό της Vogue.

Γιατί η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δεν αποκαλύπτει το φύλο του μωρού

Η 29χρονη Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της στην Vogue και εξηγεί γιατί δεν θέλει να αποκαλύψει το φύλο του μωρού. «Όταν ο άνδρας μου και εγώ λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση μετά τα “συγχαρητήρια” είναι σχεδόν πάντα “γνωρίζεται τι θέλετε να είναι;”. Μας αρέσει να απαντάμε πως δεν θα γνωρίζουμε το φύλο του μέχρι το παιδί να γίνει 18 χρόνων και να μας ενημερώσει» λέει.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι συνεχίζει λέγοντας πως κατανοεί γιατί ο κόσμος καταλήγει σε αυτές τις γενικότητες, αφού όπως διαπιστώνει «πολλές από τις εμπειρίες ζωής μας έχουν φύλο και θα ήταν ανέντιμο να προσπαθήσουμε να απαρνηθούμε την πραγματικότητα πολλών εξ αυτών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι παντρεύτηκε με τον Σεμπαστιάν Μπέαρ ΜακΚλαρντ το 2018 στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης. Η είδηση του γάμου «έσκασε» κάπως αναπάντεχα, όταν το ίδιο το μοντέλο αποκάλυψε το γεγονός με μια selfie μαζί με τον σύζυγό της στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.