ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι τρεις αδερφές Καρντάσιαν ποζάρουν με «καυτά» μαγιό και προκαλούν «σεισμό» στο Instagram (βίντεο-φωτο)

Οι τρεις αδερφές Καρντάσιαν ποζάρουν με «καυτά» μαγιό και προκαλούν «σεισμό» στο Instagram (βίντεο-φωτο)

Η Κιμ Καρντάσιαν συνεχίζει να «βομβαρδίζει» το Instagram με φωτογραφίες από τα 40α γενέθλιά της.

Στην τελευταία φωτογραφία η Κιμ ποζάρει μαζί με τις αδελφές της Κόρτνεϊ και Κλόε με τις τρεις αδερφές Καρντάσιαν να φορούν μπικίνι και να επιδεικνύουν τις καμπύλες τους.

«Τα κορίτσια θέλουν μόνο ήλιο» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/CG46uEnA9No/?utm_source=ig_embed

Για «αναίσθητη» ανάρτηση που δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω της κατηγόρησαν την Κιμ Καρντάσιαν ορισμένοι από τους σχολιαστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πάρτι της Καρντάσιαν κόστισε 1 εκατομμύριο δολάρια χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί σε πιο εξωτικό νησί πραγματοποιήθηκε.

Η συζήτηση δεν επηρέασε ούτε και την άλλη αδελφή της Κιμ, την Κένταλ Τζένερ, η οποία επίσης προχώρησε σε σέξι αναρτήσεις στο Instagram.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το 24χρονο μοντέλο επέλεξε ένα «καυτό» μπικίνι δίνοντας στους 141 εκατ. followers της ποζες και από τη μπροστά και από την πίσω όψη για να απολαύσουν τη σιλουέτα της σε όλη της την μεγαλοπρέπεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CG5VqeRDn0j/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.