ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λούσια Γιαβορσένκοβα: Η πρώην ποδηλάτισσα από την Σλοβακία που είναι ο απόλυτος πειρασμός (φώτο)

Λούσια Γιαβορσένκοβα: Η πρώην ποδηλάτισσα από την Σλοβακία που είναι ο απόλυτος πειρασμός (φώτο)

Απλά… «κόλαση»! Η Λούσια Γιαβορσένκοβα είναι η πρώην ποδηλάτισσα από τη Σλοβακία και νυν μοντέλο που μοιράζει «εγκεφαλικά» με τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες.

Η Λούσια Γιαβορτσέκοβα φαίνεται πως προτιμά να περάσει τις πρώτες ημέρες του χειμώνα χωρίς να βάλει στην… άκρη τα μικροσκοπικά της μπικίνι, αφού αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ντουμπάι για δουλειές και διασκέδαση

Η σέξι Σλοβάκα θέλησε να φτιάξει τη διάθεση των followers της, αυτή τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας, ποστάροντας κάποιες προκλητικές φωτογραφίες και… ανεβάζοντας τη θερμοκρασία.

https://www.instagram.com/p/CIECgKuBMlY

https://www.instagram.com/p/CH–2nyBHl2

https://www.instagram.com/p/CHdIWWYh1kP

https://www.instagram.com/p/CH5tpPJBSyZ

https://www.instagram.com/p/CHvW-fPg9CT

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CG0MIAghYNK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.