Οι 6+1 αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Δ.Αλεξανδράκη που μας έκαναν να πάθουμε εμμονή μαζί της (φώτο)

Οι 6+1 αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Δ.Αλεξανδράκη που μας έκαναν να πάθουμε εμμονή μαζί της (φώτο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, έγινε ευρέως γνωστή, μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Top Model πριν από 11 χρόνια και συγκεκριμένα το 2009.

Έκτοτε, η γνωστή μελαχρινή καλλονή, μας απασχόλησε κατά διαστήματα, όπως πριν από λίγους μήνες, με τη συμμετοχή της στο γνωστό ριάλιτι μόδας My Style Rocks.

Η Δήμητρα, διαθέτει ένα κορμί που θα ήθελαν όλες οι γυναίκες της χώρας μας, καθώς οι καμπύλες της προκαλούν «εγκεφαλικά» στο ανδρικό κοινό.

Μάλιστα, δε φαίνεται πως αφήνει παραπονεμένους τους followers της στο Instagram, καθώς δημοσιεύει πόζες που «κόβουν την ανάσα».

https://www.instagram.com/p/CHibdbPDFfc

https://www.instagram.com/p/CE4XlnfD5G_

https://www.instagram.com/p/CDB4FaxpOnf

https://www.instagram.com/p/CCGnvewjnZD

https://www.instagram.com/p/Bu_BUKJHPoC

https://www.instagram.com/p/BjPComYHpN2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BGT7BEdNhwr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.