ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Δ.Αλεξανδράκη αποκαλύπτει: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα» (βίντεο)

Η Δ.Αλεξανδράκη αποκαλύπτει: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα» (βίντεο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», απάντησε μεταξύ άλλων για τα ξέσπασμά της υπέρ της Ιωάννας Τούνη, το My Style Rocks, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί όχι από άνδρα, αλλά από γυναίκα.

«Στεναχωρήθηκα γιατί βλέπω να χτυπάνε και να κάνουν πόλεμο σε έναν άνθρωπο επί μονίμου βάσεως και χωρίς λόγο, χωρίς να έχει πειράξει κανέναν. Η Ιωάννα Τούνη με έχει στηρίξει πολύ και ήθελα να την υπερασπιστώ. Πήρα την άδειά της και βγήκα και μίλησα.

Το GNTM είναι τηλεόραση, δεν είναι καθαρό μόντελινγκ. Στο My Style Rocks ήταν τραυματική εμπειρία, η χειρότερη συνεργασία που έχω κάνει. Η Ραμόνα Βλαντή πάντα ρίχνει βέλη, αλλά ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Σκαρφαλώνει σε πλάτες άλλων για να έχει δημοσιότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα, όχι από άντρα. Το απέτρεψα με όμορφο τρόπο», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.