
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου με τον αγαπημένο της, Snik.
Η παρουσιάστρια και μοντέλο διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωή της. Έχει δική της εκπομπή και πολλές δουλειές στο ενεργητικό της, ενώ είναι πολύ αγαπητή στο κοινό.
Η ίδια υποδέχτηκε τη νέα χρονιά στην αγκαλιά του συντρόφου της. Μάλιστα, μοιράστηκε μια υπέροχη και άκρως γιορτινή φωτογραφία στο Instagram.
Η Πατρινή πανέμορφη γυναίκα επέλεξε να φορέσει ένα λαμπερό φόρεμα με παγιέτες και τιράντες, σε μπλε απόχρωση και sparkly σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς.
Είχε τα μαλλιά της ίσια κάτω ενώ επέλεξε κόκκινο κραγιόν.
Πόζαρε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αγκαλιά του Snik, ο οποίος φορούσε μια μπλούζα που φωσφόριζε και δερμάτινο τζάκετ, αλλά και τα γυαλιά ηλίου του.
https://www.instagram.com/p/CJepnTwMxpN/?utm_source=ig_embed
«Το 2021 θα είναι σίγουρα καλύτερο! Μέχρι και ο @snikthehustla χαμογέλασε», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Ηλιάνα.
Η φωτογραφία ξεπέρασε τα 90 χιλ. likes ενώ μια παρόμοια φωτογραφία μοιράστηκε και ο Snik στο προφίλ του.
https://www.instagram.com/p/CJepNuenbZB/?utm_source=ig_embed
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.