
Ένας ρόλος ανάγκασε τον Τομ Χανκς να ξυρίσει το κεφάλι του και έτσι, υποδέχτηκε το 2021 με… νέο look.
«Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το φρικτό κούρεμα που έχω κάνει για να παίξω τον συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ», είπε στο σόου του Γκράχαμ Νόρτον και έβγαλε το καπέλο του για να κάνει τα αποκαλυπτήρια.
«Δείτε το, είναι απαίσιο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν το δείχνω, ξέρω ότι φοβίζει τα παιδιά», ανέφερε ο ηθοποιός κι έβαλε αμέσως το καπέλο του, δείχνοντας ότι δεν του αρέσει ιδιαίτερα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.