ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Ευθυμιάδης: Ο «Αντωνάκης» από τη Ντόλτσε Βίτα… περπατά ξυπόλητος πάνω σε σπασμένα γυαλιά (βίντεο)

Θ.Ευθυμιάδης: Ο «Αντωνάκης» από τη Ντόλτσε Βίτα… περπατά ξυπόλητος πάνω σε σπασμένα γυαλιά (βίντεο)

Ο «Αντώνης» της Ντόλτσε Βίτα, έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής εδώ και αρκετό καιρό.

Ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, μαζί με την σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς ζουν πλέον κοντά στη φύση. Μάλιστα αρκετές φορές ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει δώσει τις συμβουλές του μέσω των social media στον κόσμο για να έρθει πιο κοντά στη φύση όπως και εκείνος.

Την Δευτέρα θα είναι καλεσμένος στη εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tiktalk» στον Alpha και θα μιλήσει για αυτόν τον διαφορετικό τρόπο ζωής.

https://www.instagram.com/p/CKEZuSdHsh2

Mάλιστα θα προσπαθήσει να μάθει στον παρουσιαστή της εκπομπής να περπατά… ξυπόλυτος πάνω σε σπασμένα γυαλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πόσο εύκολα νικάς τον φόβο και περπατάς πάνω σε σπασμένα γυαλιά; Η απάντηση την Δευτέρα τα μεσάνυχτα» έγραψε ο δημοσιογράφος κάτω από τη φωτογραφία του με το Θανάση Ευθυμιάδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.