ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κέλι Πικέ: Η κόρη του θρύλου της F1 Νέλσον Πικέ στο πλευρό του Φερστάπεν (φώτο)

Κέλι Πικέ: Η κόρη του θρύλου της F1 Νέλσον Πικέ στο πλευρό του Φερστάπεν (φώτο)

Τρελά ερωτευμένος δηλώνει με την Κέλι Πικέ, ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που τους ήθελαν μαζί, με μια κοινή φωτογραφία τους από την Πρωτοχρονιά του 2021.

Αν σας λέει κάτι το όνομά της, σωστά υποπτευτήκατε… Πρόκειται για την κόρη του θρυλικού Βραζιλιάνου πιλότου, Νέλσον Πικέ, που κατέκτησε στην καριέρα του τρία πρωταθλήματα (1981, 1983, 1987).

https://www.instagram.com/p/CLMifvMs8Pt

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει μια διαφορά ηλικίας, καθώς ο Φερστάπεν είναι 23 ετών, ενώ το μοντέλο από τη Βραζιλία 32.

https://www.instagram.com/p/CJwHdVdMMgV

Η εξωτική καλλονή έχει στο ιστορικό της ήδη μια σχέση με τον επίσης πιλότο της Formula 1, Ντάνι Κβίατ, η οποί και έληξε άδοξα στις αρχές του 2020 . Μάλιστα έχουν και μία κόρη, την Πενέλοπε, που έγινε πρόσφατα ενός έτους και της οποίας την επιμέλεια έχουν από κοινού!

https://www.instagram.com/p/CGpJ78WMdxZ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.