ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιώργος Γαρνάβος: «Υπήρχε σκηνοθέτης που εξυμνούσε την παιδοφιλία»

Γιώργος Γαρνάβος: «Υπήρχε σκηνοθέτης που εξυμνούσε την παιδοφιλία»

Ο ηθοποιός Γιώργος Γαρνάβος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «T Life» και σχολίασε τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάματος, δίνοντας στο φως της δημοσιότητας μία δική του μαρτυρία.

«Βρίσκομαι εδώ γιατί ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι πρέπει να ασχοληθούμε με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο και το τι συμβαίνει σε ένα μεγάλο μέρος του θεάτρου. Ευτυχώς όχι σε όλο το θέατρο. Ευτυχώς υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο κομμάτι που το χειρίζονται 4-5 παρέες που πρέπει να προσέχεις. Δεν είναι θεσμικός ο ρόλος μου, είναι ο ρόλος του ηθοποιού που υποστηρίζω το MeToo, το Είμαστε όλοι Μαζί» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής του ο ηθοποιός Γιώργος Γαρνάβος.

«Δεν θέλω να καταδικάσω, ούτε να υποθάλψω κανέναν. Δεν θέλω να πω ονόματα» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Γαρνάβος στην συνέντευξη που παραχώρησε επιβεβαίωσε μια παλιότερη δήλωση που είχε κάνει πως έχει δεχθεί και ο ίδιος σεξουαλική παρενόχληση αφού υπήρξε σκηνοθέτης που τον κλείδωσε στο καμαρίνι του για να μείνουν μόνοι με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά.

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Γαρνάβος εξομολογήθηκε πως υπήρξε σεξουαλικός εκβιασμός από μεγάλο όνομα του χώρου στον οποίο δεν ενέδωσε με αποτέλεσμα να του κλείσουν πόρτες.

«Έχω ενδείξεις ότι ενήργησε ώστε να μην πάρω πολλές δουλειές στο χώρο. Και αυτό συμβαίνει σε πολλούς και πολλές» συμπλήρωσε ο Γιώργος Γαρνάβος.

«Υπήρξε σκηνοθέτης που εξύμνησε την παιδοφιλία;» ρώτησε τον ηθοποιό η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ναι, αλλά είναι πολλά χρόνια πριν. Αυτό που άκουσα τότε, ήμουν και νέος, θεώρησα ότι ήταν αστείο ή κάτι άλλο και δεν κατάλαβα. Με την πάροδο του χρόνου ίσως κατάλαβα, αλλά δεν έχει σημασία γιατί δε θέλω να κατονομάσω» ανέφερε ο ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.