ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Χώρισαν Ι.Κασίγιας και Σ.Καρμπονέρο

Χώρισαν Ι.Κασίγιας και Σ.Καρμπονέρο

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της Ισπανίας, αυτό ανάμεσα στον Ίκερ Κασίγιας και την Σάρα Καρμπονέρο, χώρισε.

Το ζευγάρι συζούσε για 12 χρόνια και τα πέντε ήταν παντρεμένο. Ωστόσο, με κοινή δήλωση γνωστοποίησαν ότι η αγάπη τους «παίρνει διαφορετικούς δρόμους».

«Και εγώ και ο Ίκερ είμαστε περήφανοι για την οικογένεια που χτίσαμε… Σήμερα, η αγάπη μα παίρνει διαφορετικούς δρόμους αλλά θα συνεχίσουμε το θαυμάσιο καθήκον να είμαστε αφοσιωμένοι γονείς, όπως έχουμε κάνει και μέχρι τώρα. Είναι μια πολύ προσεκτική απόφαση και τη λαμβάνουμε από κοινού» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Τη δημοσίευσή της κλείνει γράφοντας πως «Αυτές θα είναι οι μόνες δηλώσεις που θα κάνουμε στο παρόν και στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας».

Το ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια ήρθε αντιμέτωπο με πολλές δυσκολίες, καθώς το 2019 ο Κασίγιας υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ μετά από λίγες εβδομάδες η πρώην σύζυγός του διαγνώστηκε με καρκίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CMVOEWerWgi

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.