ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρ.Χαραλαμπίδης: «Υπάρχουν περιπτώσεις σκηνοθετών που βασάνισαν ηθοποιούς»

Ρ.Χαραλαμπίδης: «Υπάρχουν περιπτώσεις σκηνοθετών που βασάνισαν ηθοποιούς»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για τα όσα έχουν γίνει γνωστά το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορούν την σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «συμβαίνει σε πολύ λίγους ηθοποιούς στην καριέρα τους να κάνουν έναν ρόλο που να ζει τόσα χρόνια. Όταν παίζεις έναν τέτοιο ρόλο, ο οποίος αφήνει ένα στίγμα που ταξιδεύει και στις νέες γενιές, καταλαβαίνεις πως καλώς ή κακώς εγκωβίστηκες. Δεν είναι κακό και ο Τσάρλι Τσάπλιν τον Σαρλό έπαιξε».

«Υπάρχουν μες στα χρόνια και κάποιες κακές κριτικές, δίκαιες. Αυτές δεν με πίκραναν. Οι άδικες κριτικές που δεν έκριναν την δουλειά μου αλλά ήταν επί προσωπικού, με πίκραναν. Αυτοί που τις έγραφαν, όμως, δεν είναι πια στη δουλειά. Τους πήρε το ποτάμι» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης.

«Προσωπικά εγώ δεν ήμουν στον κύκλο των ανθρώπων που κατηγορήθηκαν. Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι άλλο στη ζωή και άλλο στην Τέχνη. Όχι. Υπάρχουν περιπτώσεις σκηνοθετών, που βασάνισαν ηθοποιούς και είχαμε τρομερά καλλιτεχνικά αποτελέσματα. Άντε, τότε, να πεις πως δεν πειράζει, πως έφτιαξαν κάτι σπουδαίο… Εδώ έχουμε μετριότητες που βασανίζουν άλλους ανθρώπους. Είδαμε να κάνουν εγκληματικές πράξεις μέτριοι καλλιτέχνες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχαν αυτοανακηρυχθεί σε μεγάλοι καλλιτέχνες και επειδή ήταν μέτριοι, ήταν απαράδεκτοι» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.