Σάλος στη Νορβηγία: Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ μετακομίζει στις ΗΠΑ για τον… σαμάνο εραστή της! (φώτο)

Σάλος στη Νορβηγία: Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ μετακομίζει στις ΗΠΑ για τον… σαμάνο εραστή της! (φώτο)

Σάλος έχει προκληθεί στη Νορβηγία καθώς πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ αποκάλυψε πως στα σχέδια της είναι να εγκαταλείψει τη χώρα της και να μετακομίσει στην Καλιφόρνια όπου βρίσκεται ο φίλος της.

Η 49χρονη μίλησε στη νορβηγική εφημερίδα VG και είπε ότι μαζί της θα πάρει και τα παιδιά της: τη 17χρονη Maud Angelica, τη 15χρονη Leah Isadora και τη 12χρονη Emma Tallulah.

«Αυτό το διάστημα υπάρχει και ο κορωνοϊός και είναι δύσκολο να κάνουμε προγραμματισμό, ωστόσο σχεδιάζουμε να μετακομίσουμε. Τα παιδιά μου φυσικά θα έρθουν μαζί μου. Θα ερχόμαστε όμως συχνά στη Νορβηγία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CBB69-2hvxA

Η Μάρθα Λουίζ μοναχοκόρη του βασιλιά Χάραλντ Ε’ και της βασίλισσας Σόνια, είχε προκαλέσει σκάνδαλο όταν ανακοίνωσε ότι έχει σχέση με τον σαμάνο Ντούρεκ διάσημο στο Λος Αντζελες με πελάτισσα τη Γκούινεθ Πάλτροου.

Οι δυο τους σκόπευαν να παντρευτούν αλλά η πανδημία χάλασε τα σχέδια τους και μάλιστα τους έχει κρατήσει μακριά μήνες.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι έχει πέσει σε κατάθλιψη μακριά του και νιώθει ότι «έχει συνθλιβεί».

https://www.instagram.com/p/B0yZXY1hoM8

Η πριγκίπισσα έχει περάσει πολύ δύσκολα καθώς ο σύζυγός της αυτοκτόνησε. Ο Αρι Μπεν, με τον οποίο χώρισε η πριγκίπισσα το 2017, είχε αυτοκτονήσει σε ηλικία 47 ετών το 2019, αφήνοντας πίσω του τα τρία παιδιά τα οποία απέκτησε μαζί της.

​Το ζεύγος ήταν παντρεμένο από το 2002. Την ίδια χρονιά ο Μπεν είχε κατηγορήσει τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση, κατά την διάρκεια συναυλίας των Βραβείων Νόμπελ.

Μάλιστα πολλοί τότε είχαν κατηγορήσει τη σχέση της Μάρθας με τον σαμάνο για την αυτοκτονία του Μπεν, εκείνη όμως είπε ότι ο σαμάνος ήταν που τη βοήθησε να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Ο Ντούρεκ Βέρετ πάντως δεν είναι ένας τυπικός σαμάνος. Ο ίδιος δηλώνει διαμεσολαβητής μεταξύ… των πνευμάτων και του φυσικού κόσμου και ισχυρίζεται ότι έχει θεραπεύσει ανθρώπους, οι οποίοι είχαν καρκίνο ή είχαν πέσει σε κώμα. Δεν είναι να απορεί κανείς που στη Νορβηγία και όχι μόνο τον αποκαλούν τσαρλατάνο. Πριν την πριγκίπισσα Μάρθα είχε σχέση μ’ έναν άνδρα, με το όνομα Αδάμ.

https://www.instagram.com/p/BqSZtLaBIf8

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.