Β.Κολιδά: ​«Έχω πάει στον Άγιο Μαυρίκιο & είμαι 5 ώρες μέσα σε καταρράκτη με πολύ κρύα νερά – Είχα κοκαλώσει» (βίντεο)

Β.Κολιδά: ​«Έχω πάει στον Άγιο Μαυρίκιο & είμαι 5 ώρες μέσα σε καταρράκτη με πολύ κρύα νερά – Είχα κοκαλώσει» (βίντεο)

Η Βάσω Κολλιδά κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Happy Day περιέγραψε μεταξύ άλλων τις δύσκολες συνθήκες που είχε βιώσει κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης.

​«Έχω πάει στον Άγιο Μαυρίκιο και είμαι 5 ώρες μέσα σε έναν καταρράκτη με πάρα πολύ κρύα νερά. Με είχαν βάψει σε όλο το σώμα, μου είχαν βάλει φακούς επαφής και στο τέλος της φωτογράφισης δεν είχαν μείνει ούτε οι φακοί στα μάτια μου, είχα ξεβαφτεί ολόκληρη, είχα κοκαλώσει δεν μπορούσα να κουνηθώ. Με προτιμούσαν γι’ αυτά, με είχαν λίγο κασκαντέρ στο μυαλό τους».

«Η νέα γενιά έχει ένα άλλο πάθος για τη δουλειά, το οποίο περισσότερο τους βάζει στη διαδικασία να μιλάνε και να απαντάνε, παρά να παλεύουν για να κατακτήσουν πράγματα. Ίσως δεν είναι καλό για τα ίδια. Γεννιέσαι με το ταλέντο, αλλά θα πρέπει να το εξασκήσεις και να βγάλεις έναν χαρακτήρα και μια εικόνα που θα μπορεί να σταθεί πάνω σε μία σκηνή, σε μια πασαρέλα, οπουδήποτε.

​Και στο GNTM περισσότερο μιλάνε, παρά εκμεταλλεύονται αυτά που τους δίνονται», λέει η Βάσω Κολλιδά για τους νέους που ξεκινούν στον χώρο.

Στην ερώτηση για το αν παραμένουν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, η Βίκυ Κολλιδά απάντησε για το πώς εξελίσσεται η σχέση με τον σύζυγό της: «Δεν είμαστε όπως είμαστε στην αρχή. Τώρα με τα παιδιά η αγάπη έχει περάσει σε πολύ διαφορετικό επίπεδο. Τον αγαπάω, με αγαπάει, τον καταλαβαίνω πάρα πολύ, με βοηθάει, προσπαθούμε όσο μπορούμε να βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον. Τώρα στέλνουμε λίγο τα μηνυματάκια μας ο ένας στον άλλον, έτσι λίγο να υπάρχει αυτό το φλερτ μεταξύ μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.