ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Νόρα Κατσέλη – Βγήκε από τη ΜΕΘ

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Νόρα Κατσέλη – Βγήκε από τη ΜΕΘ

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού Νόρας Κατσέλη, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν των θεραπόντων γιατρών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η κυρία Κατσέλη αποσωληνώθηκε και ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον με ικανοποιητική αποκατάσταση κινητικότητας.

Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε από τους θεράποντες ιατρούς, η έξοδός της από τη ΜΕΘ και η μεταφορά της σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης.

Αναλυτικά το νέο ιατρικό ανακοινωθέν:

Η κυρία Νόρα Κατσέλη μετά τη νευροχειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του αιμορραγικού εγκεφαλικού που υπέστη στις 20/04/2021, αντιμετωπίσθηκε και υποστηρίχθηκε στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής Αθηνών. Η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε σταδιακά βελτίωση, αποσωληνώθηκε και ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον με ικανοποιητική αποκατάσταση κινητικότητας. Εκτιμώντας το σύνολο της κατάστασης της υγείας της ασθενούς, αποφασίσθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, η έξοδός της από τη ΜΕΘ και η μεταφορά της σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης (monitoring). Η κατάσταση της υγείας της συνολικά κρίνεται σοβαρή μεν, αλλά σταθερή.

Οι θεράποντες ιατροί:

Ζησιμοπούλου Βάσω, νευρολόγος, Υπεύθυνη Μονάδας Εγκεφαλικών, Ευρωκλινική Αθηνών

Σουγιουλτζόγλου Μιλτιάδης, Διευθυντής Νευροχειρουργός, Ευρωκλινική Αθηνών

Παναγόπουλος Ζώης, Διευθυντής ΜΕΘ, Ευρωκλινική Αθηνών

Ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Ευρωκλινικής Αθηνών:

Κωνσταντίνου Ανδρέας, Διευθυντής Παθολόγος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.