ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ο παλιός είναι αλλιώς…»: Στον πρώην της επιστρέφει η Τζένιφερ Λόπεζ

«Ο παλιός είναι αλλιώς…»: Στον πρώην της επιστρέφει η Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ, όπως φαίνεται λόγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, επέστρεψε στον πρώην της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, η πασίγνωστη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε μυστική συνάντηση, με τον πρώην σύντροφο της Ben Affleck, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έχει επισκεφτεί το σπίτι της τουλάχιστον 3 φορές.

Σε μία μάλιστα από τις επισκέψεις αυτές, ο ίδιος φωτογραφήθηκε σε ένα λευκό SUV Escalade που φέρεται να ανήκει στην Jlo, το οποίο τον μετέφερε στην έπαυλη της.

​​​​​​​«Η ασφάλεια παίρνει τον ηθοποιό από μια κοντινή τοποθεσία και τον περιμένει, αφού περάσει μερικές ώρες στο σπίτι της» αναφέρει πηγή στην ιστοσελίδα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το 2004, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης και μία πρόταση γάμου.

https://www.instagram.com/p/COUCxFHhnVI

​​​​​​​Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χολιγουντιανός σταρ, είχε αποκαλύψει ότι διατηρεί φιλικές επαφές με την πρώην σύντροφό του. Είχε τονίσει μάλιστα ότι τρέφει πολύ μεγάλο σεβασμό για τη Λόπεζ την οποία είχε χαρακτηρίσει «αυθεντικό άνθρωπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.