ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών ο ηθοποιός Ν.Κλαρκ – Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών ο ηθοποιός Ν.Κλαρκ – Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Αντιμέτωπος με ιδιαίτερα σοβαρές κατηγορίες βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός Νόελ Κλαρκ, ο οποίος έχει πλέον κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Doctor Who.

Ο Κλαρκ υποδυόταν τον τεχνικό οχημάτων, Μίκι Σμιθ, από το 2005 έως το 2010.

Σύμφωνα με τη Guardian, που έφερε στο «φως» της καταγγελίες πολλών γυναικών, ο ηθοποιός φέρεται να άγγιξε παρά τη θέλησή τους και να προχώρησε σχόλια σεξουαλικής φύσεως εις βάρος πέντε γυναικών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς του BBC.

Οι παραπάνω κατηγορίες εις βάρος του Κλαρκ έρχονται μία εβδομάδα μετά τις δηλώσεις 20 γυναικών που υποστήριξαν, στο ίδιο μέσο, ότι ο 45χρονος τις έχει παρενοχλήσει.

Όπως έχει γράψει η βρετανική εφημερίδα, 20 γυναίκες τον κατηγορούν, μεταξύ άλλων, για σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά καθώς και για λήψη και διαμοιρασμό φωτογραφιών και βίντεο χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Το BBC, από πλευράς του, έχει δηλώσει πως θα διερευνήσει τυχόν νέους ισχυρισμούς, ενώ ταυτόχρονα προτρέπει τους μάρτυρες να επικοινωνήσουν μαζί τους σχετικά με τα όσα ισχυρίζονται πως συνέβησαν κατά τα γυρίσματα του Doctor Who.

Επίσης, τονίζει πως είναι «ενάντια σε κάθε μορφή ακατάλληλης συμπεριφοράς και είμαστε σοκαρισμένοι που ακούσαμε αυτούς τους ισχυρισμούς».

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός αρνείται τα πάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν κάποιος που έχουμε συνεργαστεί αισθάνθηκε ποτέ άβολα ή ότι δεν τον σεβάστηκα, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη» έχει δηλώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.