Σε ξεγελάνε: Αυτοί είναι οι διάσημοι που δεν είναι τόσο πλούσιοι όσο νομίζεις

Σε ξεγελάνε: Αυτοί είναι οι διάσημοι που δεν είναι τόσο πλούσιοι όσο νομίζεις

Κακή διαχείρηση, κακές επιλογές, ένα σωρό λόγοι μπορούν να αδειάσουν το πορτοφόλι σου. Αυτό έγινε και με τους τρεις παρακάτω διασήμους.

Kelly Rutherford

Αφού πρωταγωνιστήσατε στην τηλεοπτική σειρά Gossip Girl, θα υποθέτετε ότι η Kelly Rutherford θα ζούσε πλουσιοπάροχα, σωστά; Λάθος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία της είναι περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια. Αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που είχε στον τραπεζικό λογαριασμό της….

Η Rutherford έχασε μεγάλο ποσό χρημάτων κατά τη διάρκεια μιας εξαετούς μάχης επιμέλειας για τα παιδιά της. Ενας δικαστής παραχώρησε πλήρη επιμέλεια στον γερμανό πρώην σύζυγό της, τον Daniel Giersch, με την Rutherford να επιτρέπεται να επισκέπτεται μόνο τα παιδιά στη Γαλλία και το Μονακό, ανέφερε το Daily Mail το 2015. Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα δικαστικά έξοδα της Rutherford ανέρχονταν περίπου στα 1,4 εκατομμύρια δολάρια!

Lindsay Lohan

Παρόλο που οι μέρες της δόξας ως αστέρι της Disney και η επιτυχία του box office των Mean Girls είναι πολύ πίσω της, η Lindsay Lohan εξακολουθεί να φαίνεται να περνάει ζάχαρη, κάνοντας διακοπές στη Μεσόγειο όταν δεν ζει στο Λονδίνο – μία από τις πιο ακριβές πόλεις του κόσμου. Δεν έχουμε ιδέα πώς τα καταφέρνει όλα αυτά έχοντας πλέον περιουσία με καθαρή αξία μόλις 500.000 $. Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η Lohan έφτασε κοντά στην πτώχευση, αλλά πόζαρε για το Playboy και παραχώρησε μια σειρά συνεντεύξεων στην Oprah (φυσικά επί πληρωμή).

Ακόμα, με μόνο μισό εκατομμύριο δολάρια στο όνομά της και μια καριέρα υποκριτικής που κρέμεται από μια κλωστή (πόσα χρόνια έχουμε να τη δούμε να παίζει;), δεν είμαστε σίγουροι για πόσο καιρό η ηθοποιός μπορεί να συνεχίσει να ζει μέσα στη χλιδή!

Chris Tucker

Μετά την επιτυχία των box-office των Rush Hour 2 και Rush Hour 3, ο Chris Tucker ήταν ο υψηλότερος αμειβόμενος ηθοποιός στο Χόλιγουντ. Σταμάτησε να πληρώνει φόρους και χρωστούσε πάνω από 14 εκατ. δολάρια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Tucker τακτοποίησε τελικά το φορολογικό του χρέος, σύμφωνα με το CNN. Επέστρεψε στην κωμωδία και έπαιξε το ρόλο του καλύτερου φίλου του Bradley Cooper στο βραβευμένο με Όσκαρ Silver Linings Playbook. H περιουσία του ανέρχεται σε μόλις 3 εκατομμύρια δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.