ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το χάσαμε το «κορμί»: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ερωτεύτηκε και πάλι! – Το «καυτό» φιλί (βίντεο)

Το χάσαμε το «κορμί»: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ερωτεύτηκε και πάλι! – Το «καυτό» φιλί (βίντεο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πριν από λίγους μήνες είχε δηλώσει πως «νιώθω πάρα πολύ juicy γιατί έχω πάρει εφτά κιλά. Μη με ρωτήσετε που τα πήρα, τα παίρνω ομοιόμορφα γι’ αυτό δεν φαίνονται. Έχω βαρύνει λίγο! Θα συμμετείχα ξανά στο GNTM για να τους κάνω λίγο άνω κάτω».

Όλο αυτό το διάστημα και μετά τον τελευταίο της χωρισμό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απέφευγε να μιλά για την προσωπική της ζωή, μέχρι που είδαμε τις αποκαλύψεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανεβάζοντας ένα βίντεο από την βραδινή βόλτα με το αμόρε της, η Δήμητρα δείχνει να απολαμβάνει την παρέα της, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει το πρόσωπο αλλά και την ταυτότητα του νέου της αγαπημένου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.