ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Μ.Καλίφα «χτυπάει» τατουάζ ένα θύμα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους (φώτο)

Η Μ.Καλίφα «χτυπάει» τατουάζ ένα θύμα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους (φώτο)

Η Μία Καλίφα δείχνει να τα βάζει ξανά με τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, καθώς ετοιμάζεται ετοιμάζεται να «χτυπήσει» ένα καινούργιο τατουάζ στον αριστερό της πήχη και να αποτίσει φόρο τιμής στην Άσια Ραμαζάν.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Μία Καλίφα καλεί τα 23,8 εκατομμύρια των θαυμαστών της να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για την Ραμαζάν, μια πραγματική σύγχρονη μάρτυρα. Η Καλίφα λέει συγκεκριμένα «νιώθω τιμή που ο Γιουσέφ Ντάνιελ [σσ: Σουηδός εικαστικός] σχεδίασε αυτό το τατουάζ ειδικά για εμένα. Το μήνυμά του θα με εμπνέει κάθε μέρα. Η Άσια Ραμαζάν ήταν μέλος της Κουρδικής Ομάδας Προστασίας Γυναικών και έδινε τη δική της μάχη για να προστατεύσει τη Συρία από τους Τζιχαντιστές. Σκοτώθηκε στα 19 της χρόνια, κατά την απελευθέρωση της πόλης Μανμπίζ».

https://www.instagram.com/p/CO0-_0BlOO9/?utm_source=ig_embed

Υπενθυμίζεται ότι η Λιβανεζο-αμερικανίδα Μία Καλίφα (κατά κόσμον Σάρα Τζο Σαμούν) έκανε σπουδαία σταδιοδρομία στο χώρο του πορνό ως σούπερ-σταρ, έως ότου γύρισε μια σκηνή ομαδικού σεξ φορώντας χιτζάμπ. Τότε το Ισλαμικό Κράτος απείλησε ότι θα τη βιάσει και θα τη σκοτώσει. Προς επίρρωσιν αυτών των απειλών, το ISIS δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο οποίο ένας εκτελεστής επιδεικνύει τον τρόπο με τον οποίον σκοπεύει να αποκεφαλίσει τη βλάσφημη Μία Καλίφα.

https://www.instagram.com/p/COS2MidFNyb

https://www.instagram.com/p/CNILDH9FApb

https://www.instagram.com/p/CMCvRMjlbLO

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.