ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χ.Ζώτος: «Ο Γ.Λιβάνης δεν νομίζω ότι θα δώσει ευκαιρία στη Μ.Ρουμελιώτη να του εξηγήσει» (βίντεο)

Χ.Ζώτος: «Ο Γ.Λιβάνης δεν νομίζω ότι θα δώσει ευκαιρία στη Μ.Ρουμελιώτη να του εξηγήσει» (βίντεο)

Σύμφωνα με όσα λέει ο φίλος του Γιώργου Λιβάνη, Χρήστος Ζώτος, ο γνωστός τραγουδιστής, δεν σκοπεύει να δώσει καμία ευκαιρία στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη όταν βγει από το Survivor.

«Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor και για την εμπειρία και για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που ήταν εκεί, για όλο το πακέτο. Ο Γιώργος έχει μείνει αμέτοχος σε όλο αυτό, νομίζω ότι γενικά δεν τον ενδιαφέρει όλο αυτό, είναι πολύ ΟΚ, μια χαρά όλα», είπε αρχικά ο Χρήστος Ζώτος και συνέχισε:

«Ο Γιώργος Λιβάνης δεν νομίζω ότι θα δώσει ευκαιρία στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να του εξηγήσει, γιατί έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος, αυτή η αρνητική διαφήμιση. Δεν θεωρώ ότι θα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Έχει με τόσες άλλες να ασχοληθεί, ούτως ή άλλως».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση αν ο Γιώργος Λιβάνης έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, ο Χρήστος Ζώτος γέλασε με νόημα και είπε: «Κάτι έχει κάνει… Τα ξέρεις όλα εσύ ε»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.