
Η Μαρία Ιωαννίδου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στην εκπομπή «Love it», ξέσπασε κατά αυτών που έγραψαν πως ενώ βρισκόταν σε σχέση με τον Φρέντυ Γερμανό, διατηρούσε και παράλληλη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη.
«Είχα σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη όταν ήμουν σε διάλειμμα με τον Φρέντυ Γερμανό. Φτάσανε στο σημείο, για τηλεθέαση, να θίξουν τη σχέση μου με τον Φρέντυ.
Μην ξανατολμήσει κάποιος να μου θίξει τα ιερά και όσιά μου που είναι ο Φρέντυ Γερμανός και η ιστορία μου με τον Φρέντυ. Είναι χυδαίοι αυτοί που το έκαναν, έχει μια χυδαιότητα όλο αυτό. Γράψανε “η παράλληλη σχέση της Ιωαννίδου με τον Κιμούλη”; Φτου σας!», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.
Η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε, επίσης, πως η παράσταση «Το Κλουβί με τις τρελές» ήταν από τις χειρότερες δουλειές της.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.