ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέο ζευγάρι στην showbiz; – Ρομαντικό ταξίδι για Κάνιε Γουέστ και Ιρίνα Σάικ (φώτο)

Νέο ζευγάρι στην showbiz; – Ρομαντικό ταξίδι για Κάνιε Γουέστ και Ιρίνα Σάικ (φώτο)

Ζευγάρι φαίνεται να είναι ο Κάνιε Ουέστ και η Ιρίνα Σάικ, με αρκετούς παπαράτσι να τους εντοπίζουν στην Γαλλία.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το ζευγάρι να κάνει διακοπές σε εξοχικό θέρετρο στη Γαλλία, ανήμερα των γενεθλίων του Κάνιε.

Η πρώην σύζυγος του Μπράντλεϊ Κούπερ και ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν έμειναν μαζί στο πολυτελές ξενοδοχείο Villa La Coste. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα οι φήμες ότι οι δυο τους βλέπονταν κρυφά είχαν ξεκινήσει τον τελευταίο μήνα και τώρα απλά επιβεβαιώθηκαν. Ο γνωστός ράπερ και το διάσημο μοντέλο απόλαυσαν το ταξίδι τους στην Γαλλία, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της Κιμ, ότι παίρνει διαζύγιο από τον Κάνιε Γουέστ, ύστερα από έξι χρόνια γάμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο των social media, η Κιμ Καρντάσιαν ανεβάζει… selfies στον λογαριασμό της στο Instagram, ωστόσο το κοινό της περιμένει την πρώτη της αντίδραση για τη νέα αγαπημένη του πρώην συζύγου της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.