ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τούνη – Αργυρός σημειώσατε χ! Ημίγυμνοι για τα μάτια σας και μόνο! (φωτό)

Τούνη – Αργυρός σημειώσατε χ! Ημίγυμνοι για τα μάτια σας και μόνο! (φωτό)

Μόνο η Τούνη θα ανάβει φωτιές στο Instagram;

Αυτό σκέφτηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τα πέταξε σχεδόν όλα για τις θαυμάστριές του στα πάτρια εδάφη, στην Λευκάδα.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στην παραλία και δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου αναστάτωσε τον γυναικείο πληθυσμό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φωτογραφήθηκε ημίγυμνος με φόντο το ηλιοβασίλεμα και μέσα σε μία ρομαντική ατμόσφαιρα, που όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε βροχή από likes. Στην θέα του γυμνασμένου κορμιού του, πολλά ήταν τα σχόλια που έσπευσαν να θαυμάσουν τον καλλιτέχνη, ο οποίος λίγο πριν το τελευταίο φως της ημέρας «καρφώνει» με το βλέμμα του την κάμερα που τον φωτογραφίζει και σαγηνεύει.

Στην λεζάντα ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε: «Μετά ξεκινάνε τα όνειρα!!» και αρκετά ήταν τα σχόλια που τόνισαν το ονειρικό αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CQWxUqrB67P/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.