ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Από το GNTM σερβιτόρα στη Μύκονο η Π.Κερασιώτη: «Δουλεύω για να βοηθήσω εμένα & την οικογένειά μου»

Από το GNTM σερβιτόρα στη Μύκονο η Π.Κερασιώτη: «Δουλεύω για να βοηθήσω εμένα & την οικογένειά μου»

Η Παρασκευή Κερασιώτη κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στη «Φωλιά των Κου Κου», μίλησε για τη δουλειά που κάνει αυτή την εποχή στη Μύκονο, αλλά και για το μόντελινγκ που είναι η μεγάλη της λατρεία.

«Μόλις τελείωσα τη φωτογράφιση για έναν πολύ καλό πελάτη που συνεργάζομαι τους τελευταίους μήνες. Δουλεύω σε ένα μαγαζί στη Μύκονο γιατί λόγω κορωνοϊού μόνο με το μόντελινγκ, δεν βγαίνει.

Η βασική μου δουλειά και η λατρεία μου είναι το μόντελινγκ, δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Μέσα από το GNTM κατάφερα να είμαι εδώ και να δουλεύω», είπε αρχικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η Παρασκευή Κερασιώτη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή τη δουλειά στη Μύκονο, δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ.

Κάνω αυτή τη δουλειά για να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, έχουμε κάποιες ανάγκες, οπότε προσπαθώ να βοηθάω και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη.

Όλοι, για να φτάσουμε κάπου, ξεκινάμε από χαμηλά».

«Ο κόσμος μου χαμογελάει και μου λέει μπράβο που επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά και όχι να φτάσω ψηλά με άλλους τρόπους. Είμαι ένα κορίτσι που κατάφερα να διώξω κάποια στερεότυπα που έχουν για τη δική μας τη φυλή.

Αν δεν πήγαινα στο GNTM, δεν θα είχα μπει στο πρακτορείο μου και δεν θα είχα κάνει δουλειές. Μου έχουν ανοίξει πολλές πόρτες και έχω κάνει πολλά πράγματα», είπε επίσης η Παρασκευή Κερασιώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.