ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Χειλάκης για Δ.Λιγνάδη: «Θέλω να πάω στη φυλακή να τον δω, αν μείνει»

Α.Χειλάκης για Δ.Λιγνάδη: «Θέλω να πάω στη φυλακή να τον δω, αν μείνει»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων μίλησε για το ελληνικό κίνημα «MeToo» αλλά και τη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Σεξουαλική παρενόχληση είναι όταν ένας άνθρωπος μέσω του σεξ νομίζει ότι μπορεί να επιβληθεί. Μη θεωρήσουμε παρενόχληση το φλερτ. Αυτός ο άνθρωπος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Πέσαμε από τα σύννεφα ότι αυτό που εικάζαμε, τελικά συνέβαινε.

Απλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάποιος που έχει θέμα σεξουαλικό, θα έφτανε σε βιασμό. Αν αποδειχτούν οι βιασμοί, εκεί θα έχουμε πέσει από τα σύννεφα», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη και τη φιλία τους λέει:

​​​​​​​«Πάντα θα μας συνδέει μια φιλία με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αυτό που έχει συμβεί είναι ότι το σκοτάδι είχε καλύψει και τον ίδιο. Θέλω να πάω στη φυλακή να τον δω, αν μείνει. Νομίζω όλοι μας, που γνωρίζαμε τον Δημήτρη, ξέραμε ότι είναι ένα παιδί που προσπαθεί να διαχειριστεί τα σκοτάδια του.

​​​​​​​Αλλά είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης. Δεν τον αγιοποιεί, ούτε τον αθωώνει. Το ότι ο Δημήτρης είναι αποτελεσματικός σαν καλλιτέχνης είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την προσωπική του ζωή. Αν αποδειχτούν όλα αυτά τα οποία λέγονται, είναι πολύ σκληρά. Δεν χρήζει μόνο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, θα χρήζει και τιμωρίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.