ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Α.Γεωργίου: Παντρεύεται την αγαπημένη του Σ.Χριστοδούλου

Ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Αμμόχωστο

Α.Γεωργίου: Παντρεύεται την αγαπημένη του Σ.Χριστοδούλου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει ο δημιουργός μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών Ανδρέας Γεωργίου, με την αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου.

Μετά από 6 χρόνια σχέσης με κάποιες αναταράξεις στη σχέση τους, αν πιστέψουμε τις φήμες, ο Ανδρέας Γεωργίου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2024 με την αγαπημένη του, make up artist και συνεργάτιδά του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Τατουάζ» και από τότε ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα τη δημοσιότητας -αυτή στην Κύπρου όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά κι αυτός μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί για πρώτη φορά το 2020 σε σπάνια βραδινή έξοδό τους στην Αθήνα, στο κέντρο που εμφανίζονταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δίνοντας τροφή στους ψιθύρους.

Όμως, λίγο καιρό μετά, ο Ανδρέας Γεωργίου σε μια συνέντευξη που παραχώρησε τότε στην Ιωάννα Μαλέσκου στο «Love it» είχε διαλύσει τις «ελπίδες» των θαυμαστών του λέγοντας ότι η προσωπική ζωή του δεν είναι στα καλύτερά της.

Οι νεότερες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Αμμόχωστο και θα είναι ανοιχτός, ενώ μια ανάρτηση της Σιμώνης την Πρωτοχρονιά, στην οποία διακρίνεται το μονόπετρο, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η πρόταση γάμου έγινε στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.