ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Α.Γκλέτσος: «Όσο περνάνε τα χρόνια φεύγουν τα “βαρίδια” – Φοβήθηκα πολλές φορές για τη ζωή μου»

«Είμαι 57 και ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργούν τα πράγματα στη ζωή»

Α.Γκλέτσος: «Όσο περνάνε τα χρόνια φεύγουν τα “βαρίδια” – Φοβήθηκα πολλές φορές για τη ζωή μου»

Ο γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του μίλησε μεταξύ άλλων, για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως έφτασε πολλές φορές σε σημείο να φοβηθεί για τη ζωή του.

«Φοβήθηκα πολλές φορές, αλλά δεν ήταν αυτά τα προβλήματα που με χαρακτήρισαν τελικά, στη ζωή μου. Δεν ξέρω, δεν είναι ένα κουτάκι που ανοίγεις και κλείνεις, μπορεί να σε διαμορφώνουν, αλλά να μην το καταλαβαίνεις.

Είμαι 57 και ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργούν τα πράγματα στη ζωή. Σίγουρα όλα αυτά γίνονται με κάποιον τρόπο, αλλά τη διαδικασία δεν την καταλαβαίνεις», ανέφερε.

«Ό,τι δεν μας σκοτώνει μάλλον μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό τελικά ισχύει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, μίλησε για το πέρασμα του χρόνου κι αποκάλυψε αν τελικά, τον αγχώνει. «Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, ο χρόνος σου δημιουργεί κάποια προβληματάκια. Σίγουρα στις γυναίκες που είναι πιο κοκέτες, αλλά και σε εμάς τους άνδρες», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από την άλλη, ο χρόνος απελευθερώνει τον άνθρωπο λες και όταν είσαι σε μικρή ηλικία, όλα αυτά τα χρόνια που έχεις να ζήσει μπροστά σου, είναι βαρίδια. Όσο τα ζεις, φεύγουν τα “βαρίδια” και απελευθερώνεσαι. Κακά τα ψέματα, μόνο στην εμφάνιση είναι πρόβλημα», πρόσθεσε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.