ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Α.Γκλέτσος: «Το παιδί μου είναι λίγο χαζό σαν εμένα – Πιστεύει ότι θα φτιάξει τον κόσμο»

«Η κόρη μου είναι 22 χρονών, είναι στο Πανεπιστήμιο και έχουμε πολλά κοινά»

Α.Γκλέτσος: «Το παιδί μου είναι λίγο χαζό σαν εμένα – Πιστεύει ότι θα φτιάξει τον κόσμο»

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την κόρη του και τη σχέση που έχουν.

Αρχικά, ο ηθοποιός δήλωσε: «Η κόρη μου είναι 22 χρονών, είναι στο Πανεπιστήμιο και έχουμε πολλά κοινά. Αυτό το παιδί είναι λίγο χαζό σαν και μένα. Δεν είναι για αυτόν τον κόσμο, είναι λίγο χαζό. Είναι λίγο χαζό, είναι λίγο καλλιτέχνης. Είναι καλλιτέχνης μωρέ, θέλει να φτιάξει τον κόσμο μέσα από την τέχνη. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και σκηνοθεσία. Πιστεύει ότι θα φτιάξει τον κόσμο, όπως πίστευα και γω ότι θα φτιάξω τον κόσμο. Εγώ μέσα από την πολιτική, βέβαια, έτσι κι αυτό. Έχουμε την ίδια πετριά».

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν έχουμε διαφωνήσει ποτέ έντονα για την ιδέα μας για τον κόσμο γιατί… συμφωνούμε! Δυστυχώς, συμφωνούμε! Το παιδάκι και αυτό θα περάσει τα ίδια με εμένα, τις ίδιες κακουχίες, κάτι ξέρω και εγώ σαν πατέρας».

Για το αν τον βοήθησε η εμφάνισή του στο ξεκίνημα της καριέρας του, ο ηθοποιός απάντησε: «Ο 25αρης που ξεκινά μία δουλειά δεν καταλαβαίνει τι “κουβαλάει” και καλά κάνει και δεν καταλαβαίνει, διότι αν βασιστεί στην εξωτερική εμφάνιση δεν θα πάει παρακάτω. Εγώ δεν νομίζω πως το σκέφτηκα σοβαρά ποτέ ότι έχω κάτι… Είχα και άλλες αναζητήσεις εγώ. Τότε εγώ ασχολούμουν πολύ περισσότερο με το ΚΚΕ παρά με την τηλεόραση».

Για τη συμμετοχή του στη «Γη της ελιάς» δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου έγινε αυτή η πρόταση από το κανάλι, από τους δημιουργούς, σε μία σειρά με μεγάλη επιτυχία. Επιτυχία εξασφαλισμένη, τριάμιση χρόνια… Σου δημιουργεί ευθύνη και άγχος. Δεν σε έχουν ανάγκη, είναι πρώτοι, στο μεγαλύτερο κανάλι και ξαφνικά σου λένε “έλα κι εσύ”. Δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα να συνεργαστώ με την Άντζελα Γκερέκου. Έχει ένα star quality, ένα μέγεθος. Δεν είχαμε από την αρχή οι δυο μας σκηνές. Έπαιξα πρώτα με άλλα τρία “μεγέθη”: τη Λυδία Κονιόρδου και μετά με τη Μάρω Κοντού. Και οι τρεις κυρίες μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Θα υπάρξει ειδύλλιο σύντομα. Αυτός (σ.σ. ο “Τζον Μακρίδης” – ο ήρωας που υποδύεται) κάνει το πρώτο βήμα στα πρώτα πέντε επεισόδια. Ξεκινάει ένα φλερτ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τον συνδυασμό της υποκριτικής με την πολιτική, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε: «Αν δεν είσαι από πολιτικό τζάκι πρέπει να βρεις τρόπο να σε μάθει ο κόσμος. Είναι μία καλή βοήθεια λοιπόν να σε ξέρει ο κόσμος μέσα από το θέατρο, την τηλεόραση… Ένας φτωχός, όσο καλός επιστήμονας και να είναι, εάν δεν έχει πλούσιο μπαμπά δεν μπορεί να μπει στην πολιτική. Ενώ ένας ηθοποιός και φτωχός να είναι τον ξέρει ο κόσμος και μπορεί και να ‘’προκόψει’’. Μιλάω για εμένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.