ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Ηλιάδη: «Πιστεύω ότι ο Σ.Γκέντσογλου θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor»

«Μου είχε γίνει πρόταση από τότε που ήμουν στον Άγιο Δομίνικο»

Α.Ηλιάδη: «Πιστεύω ότι ο Σ.Γκέντσογλου θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor»

Η Αγγελική Ηλιάδη και η Emilia Vodos παραχώρησαν κοινή τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησαν για το «Survivor».

Για το «Survivor», στο οποίο συμμετέχει ο πρώην σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, Σάββας Γκέντσογλου, η Αγγελική Ηλιάδη σχολίασε: «Εγώ; Από τότε που ξεκίνησε το «Survivor» δεν έχω χάσει επεισόδιο, όχι φέτος, όλα τα χρόνια. Πιστεύω ότι ο Σάββας θα είναι νικητής και μπορεί να το καταφέρει. Μου είχε γίνει πρόταση από τότε που ήμουν στον Άγιο Δομίνικο. Φέτος, δεν θα είμαι γιατί ξεκινάω εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη».

Η Emilia Vodos είπε με τη σειρά της: «Θέλω να μου φέρει αφθονία σε όλους τους τομείς. Οι έρωτες έρχονται, φεύγουν, άλλοι μένουν. Ναι, και νέος έρωτας, είναι τώρα στο τηλέφωνο, βλέπει, γελάει. Έχει επιχειρήσεις. Με θαυμάζει πάρα πολύ, και τώρα αν δεις έχει κάτσει και κοιτάει με το στόμα ανοιχτό».

Και πρόσθεσε για το ριάλιτι επιβίωσης: «Μ’ αρέσει πάρα πολύ, έχουν αρχίσει πάρα πολύ δυναμικά. Μ’ αρέσει πάρα πολύ η Κατερίνα Δαλάκα ελπίζω και φέτος να το σηκώσει. Αυτοί που είπαν ότι είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι τι είναι οι ίδιοι; Επαγγελματίες “μαϊντανοί”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ, για μια πιθανή επιστροφή του Λάκη Γαβαλά στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks», η Emilia Vodos είπε: «Iconic. Ο Λάκης είναι είδωλο, αλίμονο και αν δεν είναι ο Λάκης στο “My Style Rocks”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.