ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Καβατζίκης: Η αποκάλυψή του για τον Μ.Χατζηγιάννη με αφορμή τη συνέντευξη στον Α.Κοψιάλη

Είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής μιλάει ανοιχτά για τα πάντα

Α.Καβατζίκης: Η αποκάλυψή του για τον Μ.Χατζηγιάννη με αφορμή τη συνέντευξη στον Α.Κοψιάλη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη «Ιδιωτική κατακραυγή» και, όπως ήταν φυσικό, από τη στιγμή που ανέβηκε στο κανάλι του στο youtube το βράδυ της Τρίτης σχολιάστηκε σχεδόν από όλους.

Για πρώτη φορά είδαμε τον τραγουδιστή τόσο χαλαρό να απαντάει σε ρωτήματα για την προσωπική ζωή του, αν θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά, τις φήμες για τη σεξουαλικότητά του, ακόμα και για τη φωνή του και αν έχει υποβληθεί σε επέμβαση στις φωνητικές χορδές.

Η συνέντευξη είναι μαγνητοσκοπημένη σε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν ενώ ταυτόχρονα οι fans της εκπομπής και του καλλιτέχνη υπέβαλλαν τις ερωτήσεις τους μέσω Instagram.

Μιλώντας σήμερα σε πρωινή εκπομπή, ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε τη συνέντευξη κι έκανε τη δική του αποκάλυψη.

«Εγώ θέλω πλέον – τώρα που μεγάλωσα – να γίνω youtuber. Είδα τη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και ρώταγε όλα αυτά που κάθε δημοσιογράφος θα ήθελε να ρωτήσει αλλά λόγω της κοινωνικής νόρμας ποτέ δεν θα το κάνει.

Όλοι θα θέλαμε να ρωτήσουμε αυτά τα πράγματα… το αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί, το πόσα άκουσε για τη σεξουαλικότητά του τώρα που μιλάμε πια ανοιχτά για όλα.

Για να μιλήσουμε γι’ αυτή καθαυτή (τη συνέντευξη) αλλιώς θα τις έκανα εγώ τις ερωτήσεις και αλλιώς τις έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για τέτοια θέματα. Επειδή έχει τύχει όμως να κάνω συνέντευξη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, απέναντί μου ήταν άνθρωποι των δισκογραφικών και των καναλιών μας και μου έλεγαν: “όχι ερωτήσεις για την προσωπική ζωή. Τέλος”. Τι; Θα αμφισβητήσουμε και τους εαυτούς μας».

Τα κανάλια μας προσπαθούν να προστατεύσουν τους καλλιτέχνες. Εμένα μου έχει τύχει δύο φορές με τον Μιχάλη απέναντι και να μου πουν: “όχι προσωπικές ερωτήσεις”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνέχισε μιλώντας για την περίοδο στην οποία αναφέρονταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.