Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Α.Μανθόπουλος: «Θέλω να γνωρίσω αυτόν που πήρε τα μάτια του» λέει η πρώην σύζυγός του

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Στέλλα Τσιάτσιου και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά

Α.Μανθόπουλος: «Θέλω να γνωρίσω αυτόν που πήρε τα μάτια του» λέει η πρώην σύζυγός του

Η Στέλλα Τσιάτσιου, πρώην σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το 2023 ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο, μίλησε για την απόφαση της οικογένειάς τους να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων μετά τον θάνατό του.

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Στέλλα Τσιάτσιου και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, ενώ μετακόμισαν στη Λάρισα για ένα χρονικό διάστημα μιας και εκείνος εργαζόταν σε θέατρο της πόλης. Οι δυο τους αποφάσισαν ωστόσο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2012.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», την 6η Φεβρουαρίου, η πρώην σύζυγος του εκλιπόντα εξομολογήθηκε ότι η δωρεά οργάνων ήταν μία δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα λυτρωτική πράξη, τονίζοντας πως «ήταν η ”αυλαία” που θα ήθελε να ρίξει και ο ίδιος».

Εξομολογήθηκε επίσης ότι θα ήθελε να γνωρίσει τον άνθρωπο που πήρε τα μάτια του Αίαντα Μανθόπουλου, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Αρχικά, η Στέλλα Τσιάτσιου υποστήριξε ότι η δωρεά οργάνων είναι ένα ιδανικό τέλος για έναν άνθρωπο. Ειδικότερα, σημείωσε: «Με τη μεταμόσχευση που έγινε από τον μικρό Άγγελο ξύπνησαν μνήμες από την περίπτωση του Αίαντα. Εγώ καταλαβαίνω στο 100% την οικογένεια. Είναι δύσκολο αλλά από την άλλη πλευρά και λυτρωτικό. Πιστεύω ότι είναι ένα τέλος του ανθρώπου ιδανικό. Κάθε άνθρωπος θα ήθελε να ”φύγει” αφήνοντας ζωή πίσω του».

Στη συνέχεια, η πρώην σύζυγος του ηθοποιού μίλησε για τις συζητήσεις που χρειάστηκε να κάνουν με τον θεράποντα ιατρό του. Όπως ανέφερε: «Εμάς μας το πρότεινε ο θεράπων ιατρός του Αίαντα, μας μίλησε πάρα πολύ ήρεμα και απλά, μας εξήγησε όλες τις διαδικασίες. Το συζητήσαμε με τα παιδιά, πήραμε τον χρόνο μας και αποφασίσαμε ότι είναι κάτι μεγαλειώδες, αυτή θα ήταν η ”αυλαία” που θα ήθελε να ρίξει και ο ίδιος».

Κλείνοντας, η Στέλλα Τσιάτσιου παραδέχτηκε ότι θα ήθελε γνωρίσει τους ανθρώπους, στους οποίους κατέληξαν τα όργανα του Αίαντα Μανθόπουλου. «Θέλω πάρα πολύ να γνωρίσω τους ανθρώπους που πήραν τα όργανα του Αίαντα αλλά δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη ακόμα, αν είμαι σε θέση να το διαχειριστώ συναισθηματικά και ψυχολογικά όλο αυτό, «Τους ανθρώπους που πήραν τους αμφιβληστροειδείς του Αίαντα θα ήθελα να τους γνωρίσω πάρα πολύ. Δεν ξέρω πώς θα νιώσω, όταν δω τα μάτια του Αίαντα να με κοιτάζουν ξανά», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.