ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Οικονομάκου: Συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες από το Ντουμπάι – Δεν επηρεάζεται από τα σχόλια ότι κάνει επίδειξη πλούτου

Οι αναρτήσεις της προκάλεσαν θυμό σε αρκετούς από τους followers της

Α.Οικονομάκου: Συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες από το Ντουμπάι – Δεν επηρεάζεται από τα σχόλια ότι κάνει επίδειξη πλούτου

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες από το Ντουμπάι και να αγνοεί τα σχόλια των ακολούθων της, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι κάνει επίδειξη πλούτου. 

Πιο συγκεκριμένα μετά από τα δύο κλιπ, στα οποία δείχνει το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που μένει στο Ντουμπάι, επανήλθε με φωτογραφίες από τις διακοπές της εκεί.

Το πρωί του Σαββάτου, δημοσίευσε και πάλι μέσω Instagram, στιγμιότυπα με την ίδια να φοράει το μαγιό της και να απολαμβάνει τις διακοπές της εκεί.

Στην ίδια ανάρτηση, συμπεριέλαβε και φωτογραφίες της από βραδινές εξόδους στο Ντουμπάι.

Το πρώτο βίντεο και το «κύμα οργής»

Η ηθοποιός ανάρτησε ένα κλιπ από την περιήγησή της σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, για διαφημιστικό σκοπό. Η ίδια κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της, όλους τους χώρους του πολυτελούς δωματίου, από τη στιγμή που περνά την πόρτα της εισόδου.

Το βίντεο, προκάλεσε θυμό σε αρκετούς από τους followers της, που της ζήτησαν να σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις, όταν «ο κόσμος παίρνει έναν μισθό της πείνας». Την κατηγόρησαν για επίδειξη πλούτου και εξέφρασαν το παράπονό τους. Από την άλλη, ορισμένοι υπερασπίστηκαν την ηθοποιό και πλέον instagrammer, απαντώντας σε όσους την επέκριναν, ότι είναι δική τους επιλογή να την παρακολουθούν στα social media και πως η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι μέρος της δουλειάς της.

«Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει», «Πόσο σου αρέσει να επιδεικνύεις τα πλούτη σου;» της γράφουν. «Δεν τα έκλεψε, δικά της λεφτά είναι» αναφέρουν από την άλλη, τα σχόλια που είναι υπέρ της.

Αμέσως οι ακόλουθοί της, άρχισαν να της σχολιάζουν, ότι προκαλεί με το να κάνει επίδειξη πλούτου, ενώ ο περισσότερος κόσμος τα βγάζει δύσκολα πέρα και δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ τέτοιο ταξίδι.

Το δεύτερο βίντεο

Η Αθηνά Οικονομάκου, επέστρεψε με νέο βίντεο από τις πανάκριβες διακοπές της. Στο καινούργιο κλιπ, φαίνεται να σηκώνεται από το κρεβάτι του ξενοδοχείου και να δείχνει τις κουρτίνες του δωματίου που ανοίγουν αυτόματα, απολαμβάνοντας τη θέα από το δωμάτιό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως και το προηγούμενο βίντεο , έτσι και αυτό, συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια. «Μόλις μας υπενθύμισες ότι εμείς με τα 700€ το μήνα μια ζωή θα ανοίγουμε τις κουρτίνες μόνες μας» της έγραψε μια γυναίκα. «Α ρε φτώχεια καταραμένη» της έγραψε ένας άλλος, ενώ δεν έλειψαν και από αυτή την ανάρτηση τα σχόλια περί επίδειξης πλούτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.