ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Οικονομάκου: Χαμός με βίντεο που ανέβασε από πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι – «Είναι απαράδεκτο και προκλητικό»

«Αν σκεφτόμασταν λίγο και τον διπλανό μας ο κόσμος θα ήταν καλύτερος»

Α.Οικονομάκου: Χαμός με βίντεο που ανέβασε από πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι – «Είναι απαράδεκτο και προκλητικό»

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε ένα βίντεο από πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι και προκάλεσε «τσουνάμι» αντιδράσεων.

Στο βίντεο η ηθοποιός δείχνει με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου τους χώρους ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Ντουμπάι, με λεζάντα «Check-in στον παράδεισο – το πιο πολυτελές ξενοδοχείο του Ντουμπάι περιμένει».

Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει την εντυπωσιακή θέα, την κουζίνα και τους λουξ χώρους, ενώ από κάτω τα σχόλια πέφτουν βροχή, κατηγορώντας την για αναισθησία.

«Στον κόσμο όμως που οι περισσότεροι παίρνουν έναν μισθό της πείνας και τα βγάζουν δύσκολα πέρα γιατί πρέπει να τους κάνεις επίδειξη;».

«Αν σκεφτόμασταν λίγο και τον διπλανό μας ο κόσμος θα ήταν καλύτερος» γράφει κάποιος ενώ άλλος χρήστης του Instagram αναρωτιέται, ειρωνικά «πόσα άτομα θα μείνετε εκεί;»

«Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει», είναι μερικά μόνο από τα σχόλια κάτω από το βίντεο της ηθοποιού.

Το κλίμα που επικρατεί στα σχόλια είναι εκείνο της οργής, καθώς κατηγορούν την Οικονομάκου ότι δεν δείχνει καμία ευαισθησία απέναντι σε όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες σήμερα.

Στον αντίποδα κάποιοι σπεύδουν να την υποστηρίξουν γράφοντας ότι κάνει την δουλειά της, και βρίσκεται εκεί για διαφημιστικούς λόγους και όχι για να κάνει επίδειξη πλούτου.

«Διαφήμιση ξενοδοχείου κάνει (δηλαδή τη δουλειά της), όχι επίδειξη πλούτου» γράφει κάποιος, ενώ άλλος σχολιάζει «Σε όσους δεν σας αρέσουν αυτά που δείχνει γιατί την ακολουθείτε;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ότι εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να πάμε ή να δείξουμε τέτοια δεν σημαίνει ότι κάποιος που την έχει θα έπρεπε να ντρέπεται να τα δείχνει. Στην τελική δεν τα πήρε από εμάς», αναφέρει άλλο σχόλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.