ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Παναγιώταρου – Σ.Σχίζας: Άγριος τσακωμός σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων (βίντεο)

Λίγο έλειψε να αρπαχτούν κανονικά

Α.Παναγιώταρου – Σ.Σχίζας: Άγριος τσακωμός σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων (βίντεο)

Το βράδυ της Παρασκευής 1/9, ο φακός κατέγραψε το πρώην ζευγάρι Α.Παναγιώταρου – Σ.Σχίζα, να τσακώνεται έντονα μέσα σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων στην λεωφόρο Ποσειδώνος, που έκανε πρεμιέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ξανθιά περσόνα, προκάλεσε τον πρώην παίκτη του Survivor, αφού «έσκασε μύτη» στο μαγαζί με νέο πρόσωπο, τον οποίο οι μπράβοι του μαγαζιού έβγαλαν έξω σηκωτό, μετά απο άγριες ματιές και συμπεριφορές.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το κλίμα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είναι ιδιαίτερα αρνητικό και λίγο έλειψε να αρπαχτούν κανονικά.

Το ζευγάρι έχει μάλλον ακόμα άλυτους λογαριασμούς και επιβεβαιώνει με τον πλέον εμφανή τρόπο ότι σίγουρα δεν χώρισαν ειρηνικά. Θα έλεγε καποιος ότι υπάρχει ακόμα η σπίθα αναμεσα τους, η οποία τους οδηγεί ξεκάθαρα σε παρανάλωμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.