ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Παναγιώταρου:«Η σχέση μου με τον Σ.Σχίζα ήταν ένα Survivor»

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παντρευτώ σε τόσο μικρή ηλικία»

Α.Παναγιώταρου:«Η σχέση μου με τον Σ.Σχίζα ήταν ένα Survivor»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τον πρώην σύντροφο της Στάθη Σχίζα, λέγοντας πως «Όλη η σχέση ένα Survivor καθώς τον περισσότερο καιρό ήταν από απόσταση. Στο πρώτο Survivor το έζησα κι εγώ, γιατί θέλω να βλέπω ευτυχισμένο τον άλλο δίπλα μου και πραγματικά ήθελα να το κερδίσει».

«Εγώ του είχα πει ότι εφόσον είχε πάει τόσο καλά την πρώτη φορά, το να ξαναπάει στο παιχνίδι ίσως ήταν υπερβολή και ξαναζεσταμένο φαγητό. Υπήρχαν κάποια προβλήματα και νομίζω ότι εάν είχε μείνει πίσω ίσως είχαν αντιμετωπιστεί καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τώρα είμαστε γείτονες με τα μαγαζιά μας στο Κολωνάκι, οπότε όλο και κάπου θα τον πετύχω. Θεωρώ ότι γενικά προχωράμε στη ζωή, έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο αλλά θέλω να μιλάω και για άλλα πράγματα», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο και influencer για τις σημερινές σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παντρευτώ σε τόσο μικρή ηλικία. Μου το έβγαλε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Δεν το ‘χω μετανιώσει», παραδέχτηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αισθάνθηκα ότι όντως με τον συγκεκριμένο άνθρωπο εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορώ να κάνω οικογένεια. Δεν το ‘χω μετανιώσει», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σημειώνοντας πως είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που είναι μόνη και όχι σε κάποια σχέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.