ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Ρέμος: «Εκτιμώ τη Ν.Θεοδωρίδου αλλά δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις»

«Ξεκίνησε ένα beef με το Ν.Σφακιανάκη»

Α.Ρέμος: «Εκτιμώ τη Ν.Θεοδωρίδου αλλά δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις»

Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου την εκτιμώ αλλά δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Παντελή Παντελίδη και τον Νότη Σφακιανάκη; «Είναι κάποια στιγμή που είπαν στον Νότη πώς νιώθει όταν βγαίνει ο Παντελίδης και ακούγεται σαν εκείνον και τον μπερδεύουν και τσαντίστηκε. Τον ενόχλησε που του ακούστηκε τραγούδι ο Παντελίδης και του είπαν ρε Νότη έβγαλες τραγούδι; Εκεί ξεκίνησε ένα άτυπο beef. Βγάλαμε μία φωτογραφία με τον Παντελή και έγραψα Notis ησύχασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά βγήκε ο Νότης και είπε ο Ρέμος είναι μικρό όνομα και μικροί μεγάλοι στα καφενεία. Ξεκίνησε ένα τέτοιο beef. Λίγο χιούμορ, λίγη αλήθεια. Με τη φωτογραφία πήρα το μέρος του Παντελή ότι αδερφέ μην μασάς εγώ είμαι εδώ πέρα, ήμουν δίπλα του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.