ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Τότσικας: Ξέσπασε σε κλάματα on camera ο ηθοποιός

Οι συνάδελφοί του τού έδωσαν ένα ποτήρι νερό αφού δυσκολευόταν να μιλήσει

Α.Τότσικας: Ξέσπασε σε κλάματα on camera ο ηθοποιός

Στην συνέντευξη τύπου όπου μίλησε ο ηθοποιός, Α.Τότσικας για τη φετινή σεζόν, τόνισε την μεγάλη του τιμή να πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Γιώργου Κωνσταντίνου στην παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην».

Μιλώντας για αυτή τη συνεργασία με τον Γ.Κωνσταντίνου, ο ηθοποιός συγκινήθηκε έντονα. Ξέσπασε σε κλάματα ενώ συνάδελφοί του τού έδωσαν και ένα ποτήρι νερό αφού δυσκολευόταν να μιλήσει.

«Πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο να βρει την αλήθεια του και να προχωρήσουμε επιτέλους, να κάνουμε αυτό το βήμα στη ζωή. Ειλικρινά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νιώθω τόσο καλά μέσα σε όλο αυτό και σας ευχαριστώ όλους σας. Να μην σταματήσουμε να ψάχνουμε το φως σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο που ζούμε», κατάφερε να ψελλίσει ο Αποστόλης Τότσικας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.