ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Α.Χειλάκης: «Είχα έναν καλοήθη όγκο στην βάση του κρανίου – Έκανα εγχείρηση»

«Είχα διπλωπία»

Α.Χειλάκης: «Είχα έναν καλοήθη όγκο στην βάση του κρανίου – Έκανα εγχείρηση»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του που πέρασε πριν χρόνια. 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον καλοήθη όγκο που εμφάνισε στην βάση του κρανίου του.

«Είχα πει στο γιατρό μου, μην ανησυχείς, ενώ ήμουν έτοιμος με τους όρους για την αναισθησία. Του έλεγα μην ανησυχείς ότι κι αν συμβεί έχω στήσει μια πολύ ωραία ζωή», ανέφερε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη τον ρώτησε αν φοβήθηκε και μήπως η στάση του ήταν μορφή άμυνας, ο ηθοποιός απάντησε: Τότε έκανα τον απολογισμό της ζωής μου, αν και σε ηλικία 42 ετών, αφού το πρόβλημα που έπρεπε να ξεπεράσω ήταν σοβαρό».

Ο ίδιος χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι πιθανότητες ήταν αρκετά υπέρ μου αλλά όταν υπάρχει έστω κι ένα 1% πιθανότητα να πεθάνεις… Είχα έναν καλοήθη όγκο στην βάση του κρανίου. Είχα διπλωπία. Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο και το μάτι σταμάτησε να κάνει μηχανική κίνηση και κόλλησε από την μία πλευρά. Ήμουν κοντά στο αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα από τότε που το κατάλαβα, έκανα την εγχείρηση», είχε πει ο ηθοποιός και σε παλαιότερη συνέντευξή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.