ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αδερφός Κ.Νικολαΐδου: «Το 2001 παραλίγο να “φύγει” – Της ζήτησα να βαφτίσει το παιδί μου και έγινε καλά»

«Όσο νοσηλευόταν το τελευταίο εξάμηνο στο νοσοκομείο, συμβούλευε καρκινοπαθείς μέσω μηνυμάτων»

Αδερφός Κ.Νικολαΐδου: «Το 2001 παραλίγο να “φύγει” – Της ζήτησα να βαφτίσει το παιδί μου και έγινε καλά»

Ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου, δυόμιση μήνες μετά τον θάνατό της, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την ηθοποιό τονίζοντας μεταξύ άλλων πως κινδύνεψε να «φύγει» από τη ζωή, το 2001, που μαχόταν για πρώτη φορά με τον καρκίνο.

Αρχικά, είπε: «Τρομερή η έλλειψή της, απλά αφήνω τον χρόνο να κυλάει. Είναι 2,5 μήνες που έχει φύγει, σίγουρα θα είναι μέσα μου για πάντα. Αυτό που μου λείπει πιο πολύ, είναι ότι δεν χτυπάει το τηλέφωνο με το όνομά της. Για την μητέρα μου τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, δεν αντέχεται ο χαμός παιδιού».

Ο Τάκης Νικολαΐδης συνέχισε, αναφέροντας πως: «Όταν εγώ έκανα πρόταση στην αδερφή μου να βαφτίσει την κόρη μου ήταν στον πρώτο καρκίνο, το 2001 σε μια πνευμονία που είχε πάθει τότε, που αν δεν έφευγε ο πυρετός της, θα “έφευγε”. Μπήκα μέσα της είπα “δεν θέλω να φύγεις γιατί θέλω να βαπτίσεις το παιδί”. Κι εκείνη δεν ξέρω, πήρε δύναμη; Της έφυγε ο πυρετός; Αλλά έγινε καλά».

Ο ίδιος πρόσθεσε ακόμη, πως: «Έχω στιγμές που ξεσπάω αλλά όχι μπροστά στην οικογένειά μου. Λυγίζω, γιατί ταξιδεύω πάρα πολύ για την δουλειά μου και εκεί είναι και οι ώρες που λυγίζω. Η Κάτια σαν άνθρωπος είχε τρομερή δύναμη και αισιοδοξία.

Έδινε αγάπη σε όλους. Όσο η αδελφή μου νοσηλευόταν το τελευταίο εξάμηνο στο νοσοκομείο, συμβούλευε καρκινοπαθείς μέσω μηνυμάτων χωρίς εκείνοι να γνωρίζουν ότι η αδερφή μου τότε, πέρναγε τον δικό της Γολγοθά».

Όσο για την οικονομική κατάσταση της ηθοποιού, ο αδερφός της δήλωσε: «Δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, ζούσε στο Βέλγιο. Είχε μια σχέση εκεί πολλά χρόνια και της είχαν γίνει και κάποιες προτάσεις από εταιρείες και τελικά τα τελευταία χρόνια δούλευε εκεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, ο Τάκης Νικολαΐδης είπε: «Υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν, αλλά το τελευταίο δίμηνο η δεν ήθελε να την επισκέπτονται στο νοσοκομείο. Φυσικά υπήρχαν άνθρωποι που της είχαν σταθεί υπερβολικά. Πάντα της στέκονταν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.