ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αδερφός Λιάνας Εύας Αμούτζα: «Ένιωσε αδιαθεσία και την πρόδωσε η καρδιά – Δεν επικοινώνησε ποτέ με το περιβάλλον»

«Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ»

Αδερφός Λιάνας Εύας Αμούτζα: «Ένιωσε αδιαθεσία και την πρόδωσε η καρδιά – Δεν επικοινώνησε ποτέ με το περιβάλλον»

Σοκ προκάλεσε η είδηση θανάτου του γνωστού μοντέλου Λιάνας Εύας Αμούτζα, που «έφυγε» από την ζωή παραμονή Χριστουγέννων, μετά από 9 μήνες σε κώμα.

Σε ηλικία 46 ετών, η Λιάνα με την απαράμιλλη ομορφιά και το ζεστό χαμόγελο, που φωτογραφήθηκε για εξώφυλλα περιοδικών μόδας, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν στον χώρο της αισθητικής, άφησε την τελευταία της πνοή μετά από πολύμηνη νοσηλεία σε κωματώδη κατάσταση.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive, ο αδερφός του μοντέλου αποκάλυψε ότι όλα ξεκίνησαν πριν από 9 μήνες όταν η Λιάνα αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν ωστόσο η Λιάνα είχε υποστεί εγκεφαλική βλάβη και δεν κατάφερε να επικοινωνήσει ποτέ ξανά με το περιβάλλον.

«Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και μετά ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα με εγκεφαλική δραστηριότητα «μηδέν», ας το πούμε έτσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ. Έσβησε ξαφνικά, ένιωσε αδιαθεσία και απλώς την πρόδωσε η καρδιά. Επανάφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα αλλά όχι τον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον» δήλωσε ο αδερφός της στην εκπομπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.