Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Αγνώριστη από τις πλαστικές η Κρις Τζένερ: «Πιο νέα και από τις κόρες της» σχολιάζουν οι χρήστες των ΜΚΔ (φωτο)

Η μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε στο Παρίσι τόσο για τη δίκη της τηλεπερσόνας, όσο και για το πάρτι της Λορέν Σάντσεζ

Αγνώριστη από τις πλαστικές η Κρις Τζένερ: «Πιο νέα και από τις κόρες της» σχολιάζουν οι χρήστες των ΜΚΔ (φωτο)

Η Κρις Τζένερ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων στα social media, μετά από φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram από το ταξίδι της στο Παρίσι.

Η 69χρονη βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει τη δίκη για τη ληστεία κοσμημάτων της κόρης της, Κιμ Καρντάσιαν, αλλά και για το bachelorette της Λόρεν Σάντσεζ.

Αυτό που προκάλεσε όμως τη μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν η εξωτερική της εμφάνιση. Πολλοί σχολίασαν πως η Τζένερ δείχνει πιο νέα ακόμα και από τις κόρες της, κάτι που αποδίδουν στις αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες:

«Νόμιζα ότι ήταν η Κιμ», έγραψε ένας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με έναν άλλον να συμπληρώνει: «Μοιάζει με αδερφή και όχι με μητέρα». Εκπρόσωπός της Tζένερ επιβεβαίωσε ότι πρόσφατα έκανε ακόμη ένα facelift.

Η ίδια έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι έχει κάνει botox, fillers, λέιζερ, αυξητική στήθους, αλλά και προηγούμενο facelift το 2011, λίγο πριν τον γάμο της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κρις Χάμφρις.

Η εικόνα της Τζένερ φαίνεται να έχει αλλάξει τόσο, που για πολλούς δεν θυμίζει πλέον τη μητέρα της οικογένειας Καρντάσιαν.

Παρότι κάποιοι τη συγχαίρουν για την ανανεωμένη εμφάνισή της, δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολιάζουν μετά τις τελευταίες της φωτογραφίες, πως πλέον είναι αγνώριστη και οι συνεχείς αισθητικές παρεμβάσεις είναι υπερβολικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.